Kakovost proizvodnje in certifikati
Izolat sirotkinih beljakovin je izdelan v Franciji. Ima oznako "krmljeno s travo". Skladnost z mednarodnim standardom za varnost živil. Razvoj je skladen z dobrimi proizvajalnimi praksami in načeli ter metodami HACCP. Standard ISO 26 000. Fizikalno-kemijsko, senzorično, mikrobiološko in toksikološko testirani končni izdelki.
Beljakovine krav, hranjenih s travo
Izolat beljakovin sirotke so 77-% beljakovine, pridobljene iz mleka krav, hranjenih s travo. To pomeni, da se krave, ki proizvajajo mleko, hranijo le s travo ali senom in so od 120 do 300 dni v letu na paši.
Kdaj zaužiti beljakovine?
Beljakovine sirotke se hitro absorbirajo, zato so odlične za uživanje takoj po treningu (do ene ure).
Prav tako lahko beljakovine zaužijete namesto zajtrka ali pred treningom. Dve tretjini svojega vnosa beljakovin naj bi pridobili z raznoliko in uravnoteženo prehrano.
Navodila za pripravo
Iz recepta smo odstranili vsa želirna sredstva, da bi bilo sestavin manj. Zmešajte 200 ml vode z dvema žlicama (30 g) v mešalniku. Stresajte mešalnik 30 s in nato zaužijte pripravek.
Priporočamo, da uporabljate vodo sobne temperature. Izogibajte se mešanju praška z vročo vodo.
Za gostejši napitek zmešajte beljakovine z 150 ml kravjega ali rastlinskega mleka.
Lahko uživam beljakovine, če želim shujšati?
Beljakovine so zelo pomembne, ko želite shujšati, saj vzdržujejo mišično maso. Napitek ni nadomestilo za obrok.
Nasveti za uporabo
Če želite te beljakovine jesti dlje časa (dlje kot 2 meseca), se o tem posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe, ki imajo težave z ledvicami ali jetri, nosečnice ali otroke, mlajše od 14 let.
Hranite ga izven dosega otrok.Ne presezite priporočenega dnevnega odmerka.
Vsebnost laktoze na 100 g
+/- 4,1 g
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost: Na 100 g | Na porcijo 30 g
Energija: 369 kcal | 111 kcal. Energijska vrednost: 1567 kJ | 470 kJ Maščobe: 1,0 g | 0,3 g
od tega nasičene: 0,3 g | 0,0 g.
Ogljikovi hidrati: 13 g | 3,9 g,
od tega sladkorji: 4,4 g | 1,3 g, Vlaknine: 0,4 g | 0,1 g
Beljakovine: 77 g | 23 g. Sol: 0,66 g | 0,2 g.