Kakovost proizvodnje in certifikati
Izdelek je narejen v Franciji. Ima oznako "krmljeno s travo". Skladnost z mednarodnim standardom za varnost živil. Razvoj izdelka je skladen z dobrimi proizvodnimi praksami in načeli ter metodami HACCP. Standard ISO 26 000. Fizikalno-kemijsko, senzorično, mikrobiološko in toksikološko testirani končni izdelki.
Beljakovine krav, hranjenih s travo
Izolat beljakovin sirotke so 80 % beljakovine, pridobljene iz mleka krav, hranjenih s travo.
To pomeni, da se krave, ki proizvajajo mleko, hranijo le s travo ali senom in so od 120 do 300 dni v letu na paši.
Kdaj zaužiti beljakovine?
Beljakovine sirotke se hitro absorbirajo, zato so odlične za uživanje takoj po treningu (do1 ure).
Prav tako lahko beljakovine zaužijete namesto zajtrka ali pred treningom.
Dve tretjini svojega vnosa beljakovin naj bi pridobili z raznoliko in uravnoteženo prehrano.
Navodila za pripravo
Iz recepta smo odstranili vsa želirna sredstva, da bi bilo sestavin manj. Zmešajte 200 ml vode z dvema žlicama (30 g) v mešalniku. Stresajte mešalnik 30 s in nato zaužijte pripravek. Priporočamo, da uporabljate vodo sobne temperature. Izogibajte se mešanju praška z vročo vodo.
Če želite bolj kremast napitek, izdelek zmešajte s 150 ml najljubšega živalskega ali rastlinskega mleka.
Lahko uživam beljakovine, če želim shujšati?
Beljakovine so zelo pomembne, ko želite shujšati, saj vzdržujejo mišično maso.
Napitek v nobenem primeru ne bi smel nadomestiti obroka.
Priporočila za uporabo
Če želite izdelek uživati dlje časa (več kot 2 meseca), se o tem posvetujte s svojim zdravnikom.
Izdelek ni primeren za osebe, ki imajo težave z ledvicami ali jetri, nosečnice in osebe, ki so mlajše od 14 let.
Hranite izven dosega otrok. Ne presezite priporočenega dnevnega odmerka.
Vsebnost laktoze na 100 g
+/- 4,5 g.
Hranilna vrednost
Prehranske vrednosti: Na 100 g | Na porcijo 30 g
Energija: 393 kcal | 118 kcal. Energijska vrednost: 1665 Kj | 500 Kj.
Maščobe: 3,2 g | 1,0 g
od tega nasičene: 1,8g | 0,5g.
Ogljikovi hidrati:11 g | 3,3 g.
od tega sladkorji: 5,8 g | 1,7 g.
Beljakovine: 80 g | 24 g.
Sol: 1,1 g | 0,33 g.